Mobiel vriendelijk + SSL Certificaten | 30.06.2016

Als u nu naar buiten kijkt, zou je het bijna niet zeggen, maar de zomervakantie komt er weer aan. Ik ben tijdens de vakantieperiode per e-mail gewoon bereikbaar voor uw vragen. Telefonisch zal ik in deze periode minder goed bereikbaar zijn.

Wilt u voor mijn vakantie nog werkzaamheden uit laten voeren, dan hoor ik dat uiteraard graag.

Mobiel vriendelijk
U heeft het vast wel gehoord in de media, Google heeft de manier waarop zij websites indexeert per 21 april 2015 aangepast. Websites die niet goed werken op mobiele apparaten, verschijnen als je zoekt met je mobiele telefoon voortaan minder prominent in de zoekresultaten... 

Meer weten over mobiel vriendelijke websites? Klik hier >

SSL beveiligingscertificaten
SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL en de opvolger TLS (Transport Layer Security) zijn protocollen voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver (uw website) en een internetbrowser (uw bezoekers). Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties door persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, te versleutelen. 

Wanneer u uw website beveiligt met SSL en dit doet voor alle pagina's, wordt dit door Google beloond met een hogere klassificering. Op dit moment weegt dit nog niet heel zwaar, maar binnenkort gaat Google hier, onder de vlag ‘HTTPS everywhere’, meer consequenties aan verbinden. De reden dat Google online veiligheid hoger op de prioriteitenlijst heeft gezet, is dat Google haar gebruikers wil beschermen tegen hackers die via open netwerken je online gedrag kunnen traceren en misbruiken. Google wil dit door middel van dataversleuteling tegengaan.

Het installeren van een SSL certificaat bevordert dus (in beperkte mate) de vindbaarheid van uw website maar biedt uw bezoekers vooral vertrouwen.

De kosten voor de registratie en implementatie van een SSL certificaat voor uw website bedragen €39,- exclusief 21% btw per jaar. Uiteraard verzorg ik de implementatie zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wilt u uw website beveiligen met een SSL certificaat, neem dan even contact met mij op.

Mocht ik u voor 25 juli niet meer spreken, dan wens ik u alvast een hele fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact