Nieuwsbrief Maart 2015 | 12.03.2015

Het begint er nu eindelijk een beetje op te lijken... de lente is in aantocht! Mooie tijd om de winter van ons af te schudden, nieuwe dingen te beginnen en na het eten nog een wandeling of fietstocht te maken. Bij mij werkt dit altijd erg verhelderend en geeft je een andere kijk op zaken. Bij u ook?

Cookin' Ridez
Met sommigen van u heb ik het er wel eens over gehad, over mijn passie voor fietsen. Al meer dan 25 jaar maak ik de bossen rond Den Bosch (vooral de Drunense Duinen) onveilig op mijn mountainbike. Daarnaast het afgelopen jaar de fixedgear (race)fiets ontdekt en daarmee inmiddels ook regelmatig op de weg te vinden.Ik ga er van uit dat er onder mijn klanten meer fietsers zijn en dus leek het mij leuk om eens een uitstapje op de fiets te maken: Cookin' ridez.

Lijkt het u leuk om samen met mij en andere ondernemers een fietstocht te maken? On- of offroad, beginner of gevorderd, het maakt mij niet uit! Laat het me weten!

Wordpress stress?
"Dat kan iedereen!" en "Een kind kan de was doen", kreten die je vaak hoort wanneer software als Wordpress ter sprake komt. Tuurlijk, Wordpress doet een heleboel automatisch voor je maar toch gaat niet altijd alles van een leien dakje.

Wat als de installatie niet goed is verlopen of updates en plugins niet (meer) geïnstalleerd kunnen worden? Wat als er aanpassingen gedaan moeten worden aan een aangeschafte template? Wat als u zelf helemaal geen zin hebt om u hier in te verdiepen?

Nou, op die momenten bent u bij Cookin' Webdevelopment aan het juiste adres. Wij kijken graag (vrijblijvend) met u mee om te zien waarmee wij u van dienst kunnen zijn zodat uw website snel weer tip-top in orde is.

Webmail: OX.eatserver.nl
Gebruikt u webmail? Zo ja, dan heeft u vast al wel gezien dat er sinds een tijdje een nieuwe webmailversie actief is. Deze versie heeft tal van nieuwe opties en sluit aan bij de wensen en technieken van deze tijd. Alhoewel de werking van deze webmail vrij duidelijk is, ondervinden mensen nog wel eens een probleem bij de eerste keer inloggen.
Waar u namelijk voorheen moest inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, logt u nu in met uw volledige e-mailadres en wachtwoord.

One-click-installers... handig!
Voor een aantal van u verzorg ik samen met Meneer John ook de webhosting. Nu zijn de (toch al uitgebreide) pakketten sinds een tijdje aangevult met zogenaamde one-click-installers. Dit zijn, zoals de naam al doet vermoeden, installaties die met een druk op de knop kunnen worden uitgevoerd. Met behulp van deze functie kunnen eenvoudig opensource pakketten als Joomla, Magento en Drupal ge├»nstalleerd worden. Het volledige overzicht met pakketten vindt u hier >

De One-click-installers staan standaard niet aan dus wanneer u hier gebruik van wilt maken, dan hoor ik dat uiteraard graag.

Dit was 'm weer. Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact