November 2014 | 28.10.2014

Het einde van het jaar nadert met volle snelheid. De pietendiscussie bereikt zijn climax en de eerste kerstshows zijn alweer een feit en datzelfde geldt voor de eerste serieuze herfststorm van dit jaar. Je zou bijna vergeten dat we nog twee maanden hebben, twee maanden om te doen wat we ons aan het begin van dit jaar hadden voorgenomen. Op zich best een interessante vraag op dit moment: heeft u uw goede voornemens waar gemaakt? 

Webhosting 2015
Zoals u gewend bent, wordt ook dit jaar de webhosting weer vooruit gefactureerd per kalenderjaar in november van het voorgaande jaar. Bent u webhostingklant van Cookin' BV of Meneer John? Dan ontvangt u volgende week de factuur voor 2015. Evenals de voorgaande jaren zijn de prijzen gelijk gebleven. Geen verrassingen dus.

Onderhoudscontracten
Voor klanten die regelmatig kleine werkzaamheden uit laten voeren aan hun website, heb ik onderhoudscontracten. Deze onderhoudscontracten kunt u zien als een strippenkaart. U koopt vooraf een aantal onderhoudsuren in tegen een gereduceerd tarief. Deze uren zijn vervolgens onbeperkt houdbaar en kunnen gebruikt worden voor alle voorkomende grote of kleine werkzaamheden.
Wilt u bijvoorbeeld de teksten op uw website eens grondig updaten, nieuwe foto's plaatsen of aanpassingen doen aan de vormgeving? Dan is het onderhoudscontract een voordelige mogelijkheid.

Meer weten over onderhoudscontracten? Neem dan even contact met mij op >

Cookin' ridez
Met sommigen van u heb ik het er wel eens over gehad, over mijn passie voor fietsen. Al meer dan 25 jaar maak ik de bossen rond Den Bosch (vooral de Drunense Duinen) onveilig op mijn mountainbike. Daarnaast de afgelopen jaren de fixedgear (race)fiets ontdekt en daarmee inmiddels ook regelmatig op de weg te vinden.Ik ga er van uit dat er onder mijn klanten meer fietsers zijn en dus leek het mij leuk om eens een uitstapje op de fiets te maken: Cookin' ridez.
Lijkt het u leuk om samen met mij en andere ondernemers een fietstocht te maken? On- of offroad, beginner of gevorderd, het maakt mij niet uit! Laat het me weten!

Tot zover deze nieuwsbrief. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact