Nieuw jaar. Nieuwe kansen! | 24.01.2015

Zo. Het jaar is inmiddels in volle gang. De feestdagen en alle bijkomende verplichtingen zijn achter de rug en een groot deel van de goede voornemens is inmiddels gesneuveld... of niet bij u?

Het nieuwe jaar is natuurlijk bij uitstek geschikt om op zakelijk gebied de koe bij de horens te vatten. Dat ene product lanceren of die nieuwe dienst uitwerken en daarna daadwerkelijk aan je klanten gaan aanbieden.

Dit maakt het ondernemen natuurlijk het mooist maar dit zijn vaak ook de eerste dingen die er bij inschieten als het allemaal wat drukker wordt of wanneer we gewoon andere dingen te doen hebben. Jammer.

Eigen projecten
Twee jaar geleden, voor de jaarwisseling naar 2014, had ik me voorgenomen om in 2014 de (gemiddeld) 3 avonden in de week dat ik toch aan het werk ben, alleen nog maar te spenderen aan het uitwerken van eigen projecten en ideeën. Alhoewel het natuurlijk niet altijd lukt, heb ik toch een aantal (web)concepten gerealiseerd en gelanceerd. Zie Cookin' Concepts voor een overzicht.

Uw ideeën
Herkenbaar? Loopt u ook al een tijd rond met een idee of nieuw concept maar heeft u geen tijd om het verder uit te werken? Alhoewel ik me natuurlijk voornamelijk richt op het uitwerken van web-concepten en het online presenteren van producten en diensten, bied ik me ook met alle plezier aan om eens vrijblijvend als sparring partner te fungeren en te kijken of we uw idee in 2015 kunnen realiseren. Interessant? Ik hoor het graag!

Tot zover mijn eerste nieuwsbrief van 2015. Ik hoop u met deze nieuwsbrief geïnspireerd te hebben en wellicht net dat extra duwtje in de rug te hebben gegeven... ;-)

Tot snel!

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact