Herfstvakantie 2014 | 10.10.2014

De herfst heeft zijn intrede gedaan en de na-zomer is nu echt voorbij. Volgende week is dan ook de herfstvakantie hier in het zuiden. Om die reden ben ik van maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober niet aan het werk. Per e-mail ben ik gedurende deze periode gewoon bereikbaar en ook telefonisch ben ik (in noodgevallen) bereikbaar. Wilt u voor de herfstvakantie nog iets laten uitvoeren, dan is dat uiteraard geen probleem.

Storing 7 oktober
Afgelopen week is er een korte storing geweest op onze webserver. Deze storing heeft ervoor gezorgd dat de server opnieuw moest worden opgestart. De storing was hiermee direct verholpen en heeft uiteindelijk maar enkele minuten geduurd.

Webmail: OX.eatserver.nl
Gebruikt u webmail? Zo ja, dan heeft u vast al wel gezien dat er sinds een tijdje een nieuwe webmailversie actief is. Deze versie heeft tal van nieuwe opties en sluit aan bij de wensen en technieken van deze tijd. Alhoewel de werking van deze webmail vrij duidelijk is, ondervinden mensen nog wel eens een probleem bij de eerste keer inloggen.
Waar u namelijk voorheen moest inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, logt u nu in met uw volledige e-mailadres en wachtwoord.

Tot zover deze korte update. Ik wens u alvast een prettig weekend en mocht u ook nog gaan genieten van een (herfst)vakantie, dan wens ik u alvast veel plezier!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact