December 2014 | 25.11.2014

Voor u op het scherm ziet u alweer mijn laatste nieuwsbrief van dit jaar. Ik weet niet hoe het bij u is geweest maar hier is het jaar weer voorbij gevlogen. 

Even bijpraten?
Afgelopen jaar heb ik met een groot deel van mijn klantenkring bijgepraat. Onder het genot van koffie en iets lekkers gewoon eens praten over de beweegredenen om te doen wat je doet. Wat zijn uw passies en wat zou u graag nog willen doen of bereiken. Erg leuk en inspirerend.

Ben ik bij u nog niet langs geweest of heeft u zin om dit nog eens over te doen? Reageer dan op deze mail, dan neem ik contact met u op.

One-click-installers... handig!
Een aantal van u is webhostingklant van Meneer John. Naast de diensten die u van hem gewend bent, zijn de pakketten nu uitgebreid met zogenaamde one-click-installers. Dit zijn, zoals de naam al doet vermoeden, OpenSource pakketten die eenvoudig op uw domein geinstalleerd kunnen worden. Een greep uit deze pakketten: Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en nog veel meer. Het complete overzicht vindt u hier. Wanneer u gebruik wilt maken van deze functionaliteit, laat het mij dan weten.

Onderhoudscontracten
Voor klanten die regelmatig kleine werkzaamheden uit laten voeren aan hun website, heb ik onderhoudscontracten. Deze onderhoudscontracten kunt u zien als een strippenkaart. U koopt vooraf een aantal onderhoudsuren in tegen een gereduceerd tarief. Deze uren zijn vervolgens onbeperkt houdbaar en kunnen gebruikt worden voor alle voorkomende grote of kleine werkzaamheden.
Wilt u bijvoorbeeld de teksten op uw website eens grondig updaten, nieuwe foto's plaatsen of aanpassingen doen aan de vormgeving? Dan is het onderhoudscontract een voordelige mogelijkheid.

Heeft u naar aanleiding van deze e-mail vragen of opmerkingen, dan hoor ik dat uiteraard graag!

Rest mij nog u hele fijne feestdagen toe te wensen!

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact