Nieuw jaar, frisse website? | 11.01.2016

Nu de vakantieperiode, de kerst en jaarwisseling weer voorbij zijn, is er een mooie tijd aangebroken om de eigen website weer eens onder een vergrootglas te leggen. Klopt de inhoud nog wel? Lijkt de website nog wel op de huisstijl? Voldoet de website nog wel aan de (snel veranderende) standaarden? Kunnen onze klanten er vinden wat ze zoeken? Wordt de website uberhaupt nog wel gevonden?

Veel van mijn klanten kijken zelden naar de eigen website. Jammer eigenlijk aangezien de website al geruime tijd het eerste is dat (nieuwe) klanten van uw bedrijf te zien krijgen. Die eerste indruk is natuurlijk belangrijk maar zal zinloos zijn als die bezoeker vervolgens niet vindt wat hij of zij zoekt. Misschien (en dan heb je mazzel) belt of mailt die bezoeker (lees: potentiƫle klant) wel even... maar de kans is natuurlijk groter dat deze persoon het volgende zoekresultaat in Google aanklikt. Foetsie nieuwe klant.

Maar wat nu? Nou, simpel, nodig mij uit voor De WinterCheck!  Gewoon eens samen achter de computer de eigen website doorlopen. We zien dan samen snel genoeg waar de schoen knelt of waar bezoekers getriggerd kunnen worden om verder te kijken of contact op te nemen.

Tijdens De WinterCheck, bekijken we uw website kritisch aan de hand van de onderstaande punten:

Met de uitkomst van deze checklist kunt u dan zelf bepalen welke zaken u op welke manier wilt laten aanpassen waarna wij er mee aan de slag gaan.

De WinterCheck is vrijblijvend... in het ergste geval kost het u een kop koffie ;-)

Wilt u samen met mij eens door uw site lopen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Mijn contactgegevens vindt u hieronder maar uiteraard kunt u ook gewoon deze e-mail beantwoorden. Wel zo makkelijk.

Tot snel!

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact