Spring is in the air | 08.04.2016

Het valt niet meer te ontkennen, de lente komt er aan! Buiten beginnen de planten weer tot leven te komen, worden de eerste nesten gebouwd en lopen de lammetjes alweer in de wei. Mooi moment voor nieuwe plannen, ideeen en inzichten... en dus ook voor een kritische blik op de eigen website. Heeft u nog geen gebruik gemaakt van de WinterCheck, wees er dan snel bij... het kan nog nét ;-) Verder hieronder nog wat nieuwtjes.

Privé perikelen
Er zijn wat perikelen geweest in mijn privésituatie waardoor ik de afgelopen weken minder goed bereikbaar ben geweest en vragen wellicht wat langer zijn blijven liggen dan u van mij gewend bent. Een aantal van u heb ik hier al uitgebreid over gesproken, een aantal niet. Reden van deze perikelen is de ziekenhuis opname van mijn dochter, Sari. Ze is op 13 maart met darmklachten opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. Daar is na de nodige onderzoeken de ziekte van Crohn geconstateerd. Sinds woensdag is ze na een opname van drie en een halve week gelukkig weer thuis en zal ze hier verder moeten aansterken en leren leven met deze chronische ziekte. Komt vast goed!

Sponsoring: Team Urbanridez
U heeft vast wel eens gehoord over mijn fiets-afwijking. Ik kan er niks aan doen maar probeer ieder vrij uurtje op de fiets door te brengen. Met een aantal grote evenementen in het vooruitschiet, hebben wij het plan opgepakt om Team Urbanridez in het leven te roepen. Dit team bestaat vooralsnog uit twee personen. Met Team Urbanridez gaan we deelnemen aan een aantal mountainbike evenementen. Zo staat in mei Limburgs Mooiste op de kalender. Daarnaast rijden we in juni zowel de 24-uurs marathon Merida Dutch Cross Country (440km van Lauwersoog naar Vaals) en The Longest Day (bijna 300km door de bossen en duinen van Udenhout).

Voor de realisatie van onze teamkleding zoeken we een aantal sponsors die in ruil voor een logovermelding een financiele bijdrage leveren. We zoeken een viertal kledingsponsors die ieder voor een bedrag van €100,- excl. btw een vermelding op onze kleding willen hebben. Is dit iets voor uw bedrijf? Ik hoor het graag!

De Winter... VoorjaarsCheck
Veel van mijn klanten kijken zelden naar de eigen website. Jammer eigenlijk aangezien de website al geruime tijd het eerste is dat (nieuwe) klanten van uw bedrijf te zien krijgen. Die eerste indruk is natuurlijk belangrijk maar zal zinloos zijn als die bezoeker vervolgens niet vindt wat hij of zij zoekt. Misschien (en dan heb je mazzel) belt of mailt die bezoeker (lees: potentiële klant) wel even... maar de kans is natuurlijk groter dat deze persoon het volgende zoekresultaat in Google aanklikt. Foetsie nieuwe klant.

Maar wat nu? Nou, simpel, nodig mij uit voor De VoorjaarsCheck!  Gewoon eens samen achter de computer de eigen website doorlopen. We zien dan samen snel genoeg waar de schoen knelt of waar bezoekers getriggerd kunnen worden om verder te kijken of contact op te nemen.

Tijdens De VoorjaarsCheck, bekijken we uw website kritisch aan de hand van de onderstaande punten:

Met de uitkomst van deze checklist kunt u dan zelf bepalen welke zaken u op welke manier wilt laten aanpassen waarna wij er mee aan de slag gaan. 

Tot zover weer deze update. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen of suggesties hebben, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact