We zijn er weer klaar voor! | 01.09.2015

De zomer zit er weer op, de dagen worden korter en voor we het weten staat de kerstboom weer in de huiskamer. Mooi. Kunnen we gewoon weer aan het werk ;-) Na twee weken kou-kleumen in Noorwegen en wat dagen bijkomen in Zeeland, zijn we er weer helemaal klaar voor. Ik hoop uiteraard dat u ook een goede vakantie heeft gehad en weer helemaal opgeladen bent voor de rest van dit jaar.

In deze nieuwsbrief weer wat actuele punten, een waarschuwing en een oproep om een kennis van mij te steunen in zijn strijd tegen ALS.

TriALSlon
De Amsterdam City Swim is natuurlijk een mooie uitdaging. Door de Amsterdamse grachten 2.000 meter zwemmen om daarmee geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS en vooral om aandacht te vragen voor deze verschrikkelijke ziekte.
Voor de Bossche Hugo van den Wildenberg is dit echter niet genoeg. Hij bedacht dat het wel een mooi idee was om hier een triathlon van te maken, de TriALSlon. Vanuit 's-Hertogenbosch wordt op de fiets 120 kilometer afgelegd naar de start van de Amsterdam City Swim. Na afloop van de twee kilometer zwemmen gaat hij vervolgens nog 10km hardlopen. Bikkel!
Ik steun hem net als vorig jaar in deze top prestatie en zal aan zijn zijde mee fietsen naar Amsterdam. Naast deze mentale steun gaat het er natuurlijk om geld in te zamelen voor dit goede doel. Vind jij dus net als ik dat ALS de wereld uit gefietst, gelopen of gezwommen moet worden? Doneer dan via zijn deelnemers-pagina op de website van Amsterdam City Swim. Iedere donatie, hoe klein of hoe groot dan ook, is meer dan welkom! Dankjewel!

Mobiel vriendelijk
U heeft het vast wel gehoord in de media, Google heeft de manier waarop zij websites indexeert per 21 april aangepast. Websites die niet goed werken op mobiele apparaten, verschijnen als je zoekt met je mobiele telefoon voortaan minder prominent in de zoekresultaten... 

Meer weten over mobiel vriendelijke websites? Klik hier >

NL. Domein Host > spookfactuur
Regelmatig krijg ik mails en facturen doorgestuurd van klanten die zij hebben ontvangen van het bedrijf NL Domein Host. In deze facturen worden kosten in rekening gebracht voor domeinregistraties voor een bepaalde periode. De facturen bevatten over het algemeen geen klantgegevens en evenmin wordt er daadwerkelijk genoemd om welke domeinnaam het zou gaan.

Dit was hem weer. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact