Even bijpraten? | 06.08.2014

Voor u op het scherm ziet u onze nieuwste nieuwbrief. Ik heb een nieuwe aanpak bedacht om meer te focussen op het contact dat wij met elkaar hebben. Naast een stukje informatie en tips, meer aandacht voor mijn klanten.

EVEN BIJPRATEN?
De afgelopen periode zijn wij druk geweest. Druk met vanalles en nog wat. Leuk natuurlijk maar dit heeft wel geresulteerd in verminderd contact met u. Jammer. Hoogste tijd om eens even bij te praten. Heeft u zin om binnenkort eens een bakkie te doen bij u op kantoor? Dan praten we, onder het genot van een Bossche bol, even bij. Reageer op deze mail, dan neem ik contact met u op.

COOKIN' RIDEZ
Met sommigen van u heb ik het er wel eens over gehad, over mijn passie voor fietsen. Al meer dan 25 jaar maak ik de bossen rond Den Bosch (vooral de Drunense Duinen) onveilig op mijn mountainbike. Daarnaast het afgelopen jaar de fixedgear (race)fiets ontdekt en daarmee inmiddels ook regelmatig op de weg te vinden.Ik ga er van uit dat er onder mijn klanten meer fietsers zijn en dus leek het mij leuk om eens een uitstapje op de fiets te maken: Cookin' ridez.

Lijkt het je leuk om samen met mij en andere ondernemers een fietstocht te maken? On- of offroad, beginner of gevorderd, het maakt mij niet uit! Laat het me weten!

MIJN KLANT AAN HET WOORD
Binnen mijn klantenkring bevinden zich een aantal interessante ondernemers die leuke dingen doen. Leuke dingen maar wellicht ook interessante dingen voor u. Aangezien iedereen op zoek is naar business in deze mindere tijden probeer ik in deze rubriek mensen aan elkaar te koppelen. In deze eerste editie wil ik u voorstellen aan Kasia Vermaire, een zeer gedreven thee- en gezondheidsprofessional waar ik inmiddels al een aantal jaar mee samenwerk:

1) Wie ben jij? Wat zijn je sporten, hobby's en passies?
Ik ben Kasia Vermaire, zelfstandig onderneemster, 29 jaar, gestart sinds 2010 met een eigen freelance onderneming in het gebied van productontwikkeling, innovatie & design. Werkgebied en specialisatie is voornamelijk in de thee-branche ( conceptueel) en daarnaast gezondheid & preventie ( studie achtergrond). 

Mijn hobbies zijn divers, een grote fan van sportieve activiteiten en diverse sporten (mountainbiken/wielrennen, zwemmen, zeilen, duiken, fitness, dans, yoga, hardlopen etc.). Grote liefde is ook outdoor vakanties en voornamelijk in ongerepte natuur verblijven. Passies lopen uiteen van de liefde voor muziek (diverse stromingen), lezen, studeren, astronomie, spiritualiteit maar ook ontwikkelingen in de wetenschap, filosofie, schilderen, beeldhouwen.
Gezinssamenstelling is op dit moment single, nog geen kinderen, wel zeer nauwe familie banden en contacten.

Werk en prive combineer ik nu beter dan de eerste starters jaren, destijds kwam werk op de eerste plaats en heb ik veel tijd en overgave moeten investeren in mijn onderneming. Nu alles goed draait en mijn expertise het niveau heeft bereikt waar ik naar streef, is het makkelijker om meer aandacht en tijd te besteden aan mijn prive leven, wat zeer prettig is! Ook ligt de focus meer op nauwe banden met bedrijven/opdracht gevers waar ik voor werk, ipv teveel diverse opdrachten tegelijk te moeten doen. Focus geeft aandacht, rust en tijd en dat reflecteert gelijk ook positief in je prive leven.

2) Wat is je bedrijf? Welke diensten of producten lever je? Wat is je doelgroep? Hoe lang bestaat je bedrijf?
Zie bovenstaande, inmiddels 4 jaar bestaat mijn bedrijf ( sinds 2010). Mijn doelgroep is zeer divers maar met name in de thee, gezondheid en preventie kant. Ik focus mij het laatste jaar met name op conceptuele ontwikkelingen, design en innovatie zowel op product niveau ( thee) als in bredere zin ( resorts, nieuwe merken, startende concepten). Daarbij lever ik enerzijds mijn ontwerp en concepten aan, als consultancy & begeleiding in het verwezenlijken van het concept.

3) Welke samenwerking heb je met mij en mijn bedrijf? Welke diensten neem je af?
Jouw bedrijf heeft vanaf het begin mijn website gehost, en doet dat nog steeds. Erg fijn om zelf op een gemakkelijke manier mijn content aan te passen en waar nodig altijd hulp te krijgen met het veranderen of bijwerken van de website. Het biedt precies genoeg van wat ik nodig heb, aangezien de website voornamelijk een contact-pagina is, en de rest van mijn activiteit of werk via zowel de media als referenties komt.

4) Wat wil je de komende jaren zeker nog bereiken?
Zakelijk ben ik al bezig met weer nieuwe veranderingen, zodat ik mijn werkzaamheden kan uitbreiden en een iets grens verleggende focus krijg. Concreet kan ik nog geen uitspraken doen, het is iets waar ik al een langere tijd mee bezig ben en langzaam maar zeker vorm gaat krijgen. Ik heb altijd nieuwe uitdagingen nodig op het gebied van mijn werk, om zelf ook geinspireerd te raken en vooral niet in herhaling te vatten. Daarbij sluit ik niet uit dat het roer volledig om gaat, nog zoveel paden te bewandelen!
Prive leven heeft nu sterk mijn aandacht, iets wat steeds belangrijker wordt voor mij en ook een hoge waarde heeft, immers leef ik niet om alleen te werken, maar werk ik om te kunnen leven en delen met mijn dierbaren ;-). Trouwen, samenwonen, verhuizen, familie, zijn een aantal dingen die op mijn prive-lijstje staan ;-). Alhoewel je dit niet teveel kunt en mag plannen, dat komt op het moment dat je er rijp voor bent is mijn geloof, kijk er naar uit!

Meer weten over Kasia? Check haar website: KasiaVermaire.com

NL DOMEIN HOST
Regelmatig ontvang ik vragen van klanten die een factuur hebben ontvangen van NL Domein Host. Ik ontvang die facturen af en toe ook. Dit betreft echter een zogenaamde spookfactuur. Niks mee doen dus en zeker niet betalen!
Mocht u vragen hebben over internet-gerelateerde facturen, dan kunt u deze uiteraard aan mij stellen. Ik help u er graag mee.

Tot zover deze eerste versie van onze nieuwsbrief nieuwe stijl. Ik hoop dat u deze met plezier heeft gelezen. Wilt u zelf eens aan het woord komen in deze nieuwsbrief, laat het mij dan weten!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact