Zomervakantie 2015... en nog wat dingen | 04.07.2015

Voor het weer hoeven we het niet te doen maar over twee weken is het weer zover, de zomervakantie. Vanaf vrijdag 17 juli begint hier in het zuiden de schoolvakantie. Dit houdt dan ook in dat ik de twee weken daar na niet aan het werk ben (maar ga genieten van het Noorse landschap).

Gedurende deze periode ben ik per mail bereikbaar en zal mijn best doen op dringende zaken snel te reageren. Minder urgente zaken zal ik na deze periode oppakken.

Mocht u nog voor 17 juli zaken aangepast willen hebben, dan kan dat uiteraard. Ik hoor het graag. Wacht hier echter niet te lang mee, de laatste weken zijn meestal druk.

Phishing mail SIDN
Let op, de afgelopen periode zijn er diverse meldingen geweest van klanten die een mail hebben ontvangen die afkomstig lijkt te zijn van SIDN. SIDN is de organisatie die in Nederland zorgt voor de uitgifte en registratie van .nl domeinnamen. SIDN werkt echter via registrars (zoals wij) en zal om die reden dan ook nooit direct contact opnemen met u als eindgebruiker.
Klanten van SIDN, zowel registrars als domeinnaamhouders, ontvangen momenteel e-mailberichten met als onderwerp ‘Domeinnaam .nl updaten’. Ontvangers van de mail wordt gevraagd om ‘in te loggen met de inloggegevens voor uw websitebeheer’, om hun domeinnaam te kunnen behouden.
Deze mail is niet afkomstig van SIDN en we verzoeken u met klem niet in te gaan op het verzoek. Maakt u a.u.b. melding van deze phishingacties via Fraudehelpdesk.nl.

Een voorbeeld van deze e-mails vindt u hier >

Mobiel vriendelijk
U heeft het vast wel gehoord in de media, Google heeft de manier waarop zij websites indexeert per 21 april aangepast. Websites die niet goed werken op mobiele apparaten, verschijnen als je zoekt met je mobiele telefoon voortaan minder prominent in de zoekresultaten... 

Meer weten over mobiel vriendelijke websites? Klik hier >

Ik wens u alvast een fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhaeg
Cookin' B.V.

 

 

Wij houden u graag op de hoogte van wat wij doen. Nieuwe projecten, interessante klanten of handige tips. U vindt ze in onze (meestal) maandelijkse nieuwsbrief. Selecteer een nieuwsbrief hieronder om te zien wat u zoal gemist heeft. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook, dan mist u niks meer ;-)

 

Mis niks! Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Hoeveel is twee keer 4?
* vereiste velden
Het bedrijf Contact