24Cash.nl
Advanced Mechanical Recruitment
Bosschebollen.nl
Lekker in Zeeland
OpleidingVertrouwenspersoon.nl
Pawn de luxe
Advanced Mechanical Engineers
Broekerplein
PettyTracker.nl
Swv de Meierij
ToeDoe Organisatie & Structuur
Bach Festival Dordrecht
De Galan Groep
Fin Extenso
Traktiebatterijen Nederland
Voedselbank Den Bosch en omstreken
Van Tol & Breet
Ajilon Engineering / Adecco Nederland
Hoe groen is jouw gras? (Adecco)

Urbanridez.com Workshop
Boats & Boating
RodiaShop
TnP Visual Workplace
De Nationale Autokaart - NAK
Panoramawinkel.nl
Dutz Eyewear
Mister Quality
Bols Motoren b.v.
Bommelland
Renault Trucks
DesignSelected.com
Villa Happ Webshop

Ride It!
Urbanridez.com Network
Alexandervandegriend.nl
Kasia Vermaire
Koffiegek
HorecaKoffie.nl
JouwBeweegMaatje.nl
Koffiepraat
Studentmatching.nl
Vriendinnenclub

Traktiebatterijen Nederland BV

Traktiebatterijen Nederland BV is een onafhankelijk leverancier van traktiebatterijen / batterijladers en acculaadstations voor onder andere intern transport materiaal zoals de vorkheftruck/palletwagen en alle andere batterij aangedreven voertuigen / vaartuigen en stationaire noodstroom installaties.

Vanuit Traktiebatterijen Nederland kwam de wens om een netwerk op te zetten van verschillende websites en domeinen. Belangrijk hierbij was dat het onderhoud van al deze website moest worden uitgevoerd door de klant, vanuit één centraal Content Manangement Systeem (cms).

Geen probleem. Onze eigen onderhouds module is hiervoor uitermate geschikt. Het cms stelt de beheerder enerzijds in staat om websites afzonderlijk te beheren en anderzijds is het eenvoudig om bepaalde pagina's of functionaliteiten op meerdere websites te hergebruiken. Zo kan bijvoorbeeld door het aanpassen van één nieuwspagina het nieuws op alle gekoppelde sites getoond worden.

Naast de algemene pagina's is ook nog een uitgebreide productcatalogus gebouwd die door de klant zelf onderhouden wordt.

Bezoek deze websites:
www.traktiebatterijennederland.nl

Gebruikte technieken

- Php
- MySql database
- Html

Klantreferentie: Michel Bergman, Traktiebatterijen Nederland b.v.

"Doordat we begin dit jaar de firma laadstation.nl overgekocht hadden wilden we alle bestaande websites en de nieuwe websites gaan combineren in een onderhoudsmodule.
Hierdoor kwamen we in contact met Verhaeg webdesign & webdevelopment bv, de korte communicatielijnen, vakkundig advies en de bereidheid tot het direct oplossen van problemen of bij wijzigingen op de websites maakt Verhaeg webdesign & webdevelopment bv voor ons de juiste partner.
De samenwerking tussen traktiebatterijen Nederland en Verhaeg webdesign & webdevelopment bv was erg prettig en dit staat garant voor een jarenlange samenwerking."

 

Het bedrijf Contact