24Cash.nl
Advanced Mechanical Recruitment
Bosschebollen.nl
Lekker in Zeeland
OpleidingVertrouwenspersoon.nl
Pawn de luxe
Advanced Mechanical Engineers
Broekerplein
PettyTracker.nl
Swv de Meierij
ToeDoe Organisatie & Structuur
Bach Festival Dordrecht
De Galan Groep
Fin Extenso
Traktiebatterijen Nederland
Voedselbank Den Bosch en omstreken
Van Tol & Breet
Ajilon Engineering / Adecco Nederland
Hoe groen is jouw gras? (Adecco)

Urbanridez.com Workshop
Boats & Boating
RodiaShop
TnP Visual Workplace
De Nationale Autokaart - NAK
Panoramawinkel.nl
Dutz Eyewear
Mister Quality
Bols Motoren b.v.
Bommelland
Renault Trucks
DesignSelected.com
Villa Happ Webshop

Ride It!
Urbanridez.com Network
Alexandervandegriend.nl
Kasia Vermaire
Koffiegek
HorecaKoffie.nl
JouwBeweegMaatje.nl
Koffiepraat
Studentmatching.nl
Vriendinnenclub

Panoramawinkel.nl

Deze webwinkel is gespecialiseerd in groot (en klein) formaat panoramafoto’s. De panoramafoto’s worden standaard geleverd in breedtes variërend van 80 centimeter tot 3 meter, maar ook maatwerk is mogelijk. Er is keuze uit drie uitvoeringen. Metallic fotopapier dat achter plexiglas gelijmd is, ook bekend als museumkwaliteit, op dibond of op canvas.

Panoramawinkel.nl zag het levenslicht in 2011 en de collectie panorama’s groeit constant. Omdat natuurlijk nog niet alle mooie plekjes vastgelegd zijn, worden de panorama’s ook op aanvraag gemaakt.

Bezoek deze website: www.panoramawinkel.nl

Gebruikte technieken

- Php
- MySql database
- Html

Voor deze klant verzorgen wij tevens de webhosting en de online betalingen.

Klantreferentie: Rens Janssens, eigenaar Panoramawinkel.nl

"Ik wilde een webwinkel waarin mijn panoramafoto’s de hoofdrol zouden spelen. Een strakke site dus met alle ruimte, in dit geval vooral breedte, voor de foto’s. Eenvoudig te doorgronden voor de alledaagse bezoeker en met speciale functionaliteit voor de serieus geïnteresseerde. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op de site het panorama van je keuze in je eigen interieur te presenteren om te zien of de afmeting en de kleur passen. Dit was nieuw voor Cookin' b.v, maar het is wel gerealiseerd.

Een ander belangrijk aspect was het content management systeem. Ik wilde zelf aan het roer zitten en zelf nieuwe panorama’s kunnen plaatsen. Het gemak waarmee dat gaat, is enorm.

De keuze voor Cookin' b.v. was na het bekijken van enkele sites van andere opdrachtgevers en een eerste gesprek snel gemaakt. Ik was vol vertrouwen dat ik voor een redelijke prijs ook echt zou krijgen wat ik wilde. En zo was het ook. Bovendien, en dat weet je vooraf niet, werd er echt meegedacht. Tijdens de reviewsessies werd er gebrainstormd en ontstonden er goede ideeën, waarvan de meeste ook uitgevoerd zijn. Zo is Panoramawinkel.nl een echte coproductie geworden."

 

Het bedrijf Contact